Quality, Tasteful & Healthy
Al Bàcaro prefers the use of local products from Italian and Dutch Slow Food Presidia, also occasionally from other countries.

The Slow Food Presidia are projects certified under to a production protocol that protect artisanal products, autochthonous breeds,vegetables varieties, traditional techniques, ecosystems and rural landscapes at risk of extinction.

Concrete e virtuous examples of a sustainable agriculture, based on quality, animal welfare, sustainability, link with territory, health and pleasure of consumers.

Kwaliteit, Smaakvol & Gezond

Al Bàcaro geeft de voorkeur aan het gebruik van streekproducten van Italiaanse en Nederlandse Slow Food Presidia, maar ook af en toe afkomstig uit andere landen.

De Slow Food Presidia zijn projecten die door middel van een productie protocol zich inzetten om ambachtelijke producten, autochtone rassen en plantenrassen, traditionele technieken, ecosystemen, landelijke landschappen te beschermen tegen uitsterven.

Concrete en virtuoze voorbeelden van duurzame landbouw, gebaseerde op kwaliteit, dierenwelzijn, duurzaamheid, link met bodem, gezondheid en welzijn van consumenten.

Qualità, Gusto & Salute
Al Bàcaro utilizza regolarmente prodotti dei presidi slow-food provenienti da Italia Olanda e saltuariamente anche da altri paesi internazionali.

I Presidi Slow Food sono progetti certificati secondo un disciplinare di produzione che tutelano prodotti artigianali, razze autoctone,varieta’ vegetali, tecniche tradizionali,ecosistemi e pasaggi rurali a rischio di estinzione.

Sono esempi concreti e virtuosi di un agricoltura sostenibile, basata su qualita’, benessere animale, sostenibilita’, legame con il territorio, salute e piacere del consumatore.

 
 
 
EN_A4_poster 10000orti
flyer_TMD.indd
Schermata 2014-07-07 alle 22.37.07
flyer_TMD.indd