Homemade

The desserts, the bread and the pasta are strictly home-made. Our desserts are made out of Italian’s ground products coming  exclusively from international presidi (protected areas) of Slow Food, like the cocoa from Chontalpa or the vanilla from Uganda of the 1000 gardens in Africa.

The pasta and the bread are daily made using a wide range of biological flours with old genetic roots (not genetically modified) coming from a farm in Tuscany, showing a low gluten value and containing sea salt out of WWF park in the Trapanese region, in Sicily, which is also a Slow Food Presidio.

 
 
 

Huisgemaakt

Onze nagerechten, het brood en de pasta zijn huisgemaakt. Voor de bereiding van de nagerechten gebruiken we producten afkomstig uit Italie en van Slow Food Presidia, zoals bijvoorbeeld de cacao van Chontalpa en de vanille uit Oeganda van het 1000 Tuinen in Afrika.

De pasta en het brood worden dagelijks huisgemaakt en voor de bereiding gebruiken we biologisch meel afkomstig uit Toscane. Het meel bevat een laag gluten gehalte en zeezout afkomstig uit de zoutmijnen van het WWF park van Trapanese op Sicilië, ook een Italiaanse Slow Food Presidia.
 
 
 

In de Keuken en aan Tafel

 In de keuken gebruiken we:
- Sale Marino artigianale integrale Saline di Trapani  (Zeezout)
- Italiaanse extra vergine olijfolie koude persing

Aan tafel vind u:
- Biologische Extra vergine olijfolie 100% Minuta Monti Nebrodi, Messina SICILIA
- Biologische Extra vergine olijfolie 100 % Itrana DOP Colline Pontine, Gaeta LAZIO
- Cristalli di sale marino artigianale integrale Saline di Trapani

 
 
 

Fatto in Casa

I dolci, il pane e e la pasta sono rigorosamente fatti in casa. Per la preparazione dei dolci adoperiamo prodotti provenienti dall'Italia e prodotti dei presidi internazionali  dello Slowfood, come ad esempio, il cacao della Chontalpa o la vaniglia dell'Uguanda dei 1000 giardini in Africa.

La pasta ed il pane vengono preparati quotidianamente in casa grazie all'uso di farine di varietá antiche e biologiche provenienti da un'azienda toscana , che contengono una bassa percentuale di glutine , e contengono sale marino proveniente dalle saline nel parco del WWF nel Trapanese in Sicilia , anch'esso un presidio dello Slow Food Italiano.