Dinner Menu

 

Come and visit us for an authentic Italian meal along with a good glass of wine!

 

Tuesday / Wednesday / Thursday / Friday / Saturday / Sunday
17:30 - 22:30

Closed on Monday

from OCTOBER 2017
Tuesday / Wednesday / Thursday / Friday / Saturday 
17:30 - 22:30

Closed on Sunday and Monday

Questo segnala la presenza di un ingrediente di un Presidio Slow Food.
Slow Food Presidia ingrediënt / Slow Food Presidia Ingredient

Gerechten gemarkeerd met zijn 100% Vegetarisch. / Dishes marked with are 100% Vegetarian.

De wisselende "Dagspecialiteiten" staan dagelijks op het bord geschreven.


 

La tradizione de / de traditie van / the tradition of
“al Bàcaro”

 

Antipasti - Voorgerechten - Appetizers

Fave & Cicorie - Piatto Tradizionale Pugliese
Tuinbonenpuree & Cichorei, traditioneel gerecht uit Puglia / Broad Bean Purée & Cichory, traditional dish from Puglia
€ 8,50

Cicchetti de pesse- Seppie grigliate e Sarde in Saòr
Sardientjes in Zoetzuur & Gegrilde zeekat, typisch Venetiaanse gerechten / Sweet and Sour Sardines & Grilled cuttlefisch, typical Venetian dishes
€ 9,50

Mozzarella Caprese  ✓ 
Selectie van mozzarella met kerstomato en basilicum  / Selection of mozzarella with cherry tomatoes and basil 
€ 8,50

Parmigiana di Melanzane 
Aubergine Parmigiana  /  Eggplant Parmigiana
€ 8,50

Carpaccio di manzo marinato
Gemarineerde rundvleescarpaccio  /  Marinated beef carpaccio
€ 9,50

Carpaccio di Ricciola
Carpaccio van Grote Geelstaart (Seriola dumerili)  /  Carpaccio of Greater amberjack (Seriola dumerili)
€ 9,50

Antipasto Misto
Selectie van voorgerechten door de Chèf  /  Selection of the starters by the Chef
€ 10,50

 

Primi - Tussengerecht - Pasta

Pasta fresca fatta in casa con semola BIO - Senator Cappelli
Verse huisgemaakte pasta / Fresh homemade pasta

Pasta all Amatriciana alla Gricia, pecorino guanciale e pepe 
Pasta Amatriciana met spek peper en pecorino kaas  / Pasta all Amatriciana with bacon pepper and pecorino cheese 
€ 14,50

Spaghetti freschi al torchio al Ragù di Mora Romagnola 
Verse vierkante spaghetti met vleessaus van Mora Romagnola  / Fresh square spaghetti with Mora Romagnola  meat sauce
€ 13,50

Tagliolini ai frutti di mare 
Tagliolini met zeevruchten  /  Tagliolini with seafood
€ 13,50

Ravioli vegetariani con pomodorino fresco ✓ 
Vegetarische ravioli met verse kersen tomaaten / Vegetarian ravioli with fresh cherry tomato 
€ 13,50

Penne con il pesto alla genovese ✓ 
Penne met basilicum pesto  / Penne with basil pesto 
€ 13,50

Lasagna alla bolognese 
€ 13,50

 

Secondi - Hoofdgerecht - Main Course

Orata sfilettata cotta al forno con erbette aromatiche e prosecco
Dorada gefileerd gebakken in de oven met kruiden en prosecco / Dorada baked in the oven with aromatic herbs and prosecco
€ 19,50

Tagliata di filetto di manzo su rucola e Grana Padano 
Gesneden, gegrilde ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas / Sliced, grilled filet of beef with rocket and Parmesan cheese
€ 19,50

Saltimbocca alla romana 
Kalfsvlees Scaloppina met rauwe ham en salie  / Veal scaloppina with raw ham and sage
€ 19,50

Arrosto di Agnello alla birra e funghi 
Lam geroosterd in Bier en Paddestoelen  / Roast Lamb in Beer and Mushrooms
€ 19,50

 

 

Per le specialità del giorno chiedete al vostro cameriere

voor de dagelijkse specials vraag uw ober / for the specialties of the day ask your waiter

 

 

 
 

cropped-AB1024x683.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 

     La Latteria - Kaas - Cheese

    Taleggio
Veneto, gepasteuriseerde koemelk

    Montebore
Piemonte, rauwe koemelk 75% schapemelk 25%

    Luna
Sicilia, gepasteuriseerde geitenmelk

    Sirocco
Sicilia, Luna kaas gekruid

    Grana Padano
Emilia Romagna, gepasteuriseerde koemelk

    Pecorino di Osilo
Sardegna, rauwe schapemelk

    Nostrano di Piné
Trentino Alto Adige, Malga koemelk

    Gorgonzola dolce
Lombardia, gepasteuriseerde blauwschimmel koemelk

    Pergorgo
Toscana, gepasteuriseerde blauwe schapemelk

    Blu di Bufala
Toscana, gepasteuriseerde blauwschimmel buffelmelk

    Robiola di Roccaverano
Piemonte, rauwe geitenmelk

    Agri
Lombardia, rauwe koemelk

    Ricotta affumicata
Friuli Venezia Giulia, gepasteuriseerde koemelk